Aanhangers voor alle doeleinden! Bouwman Aanhangwagens, in de VBNO-stand!

Categorie: Nieuws

Aanhangers voor alle doeleinden! Bouwman Aanhangwagens, in de VBNO-stand!

Bouwman levert aanhangwagens voor alle doeleinden, van alle topmerken en accessoires. Zowel voor de vakman als voor de particulier. Bouwman Aanhangwagens is ook present tijdens de Promotiedagen, in de VBNO-stand!

Aanhangwagens

De kans is zeer groot, dat je bij Bouwman de aanhangwagens vindt die je zoekt! Want Bouwman heeft voor ieder doeleinde de juiste aanhangwagen. Voor zowel vakmannen als particulieren! Bouwman bouwt desgewenst een aanhangwagen op maat. Bouwman heeft een grote voorraad aanhangwagens en accessoires van topmerken. Bouwman Aanhangwagens betekent al meer dan 80 jaar ervaring en vakmanschap.

Service bij Bouwman Aanhangwagens

Koop je een aanhangwagen bij Bouwman? Dan krijg je garantie op reparatie en onderhoud. Met bijvoorbeeld een onderhoudsabonnement op maat. Word je aanhangwagen gerepareerd? Dan is er tijdens de reparatie een gratis, vervangende aanhangwagen. Inruil en lease is ook mogelijk bij Bouwman Aanhangwagens!

Bezoek Bouwman Aanhangwagens?

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, stand nummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://Www.bouwman-aanhangwagens.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden