Bedrijf@VBNO: de een zijn hulpvraag is de ander zijn werkervaring, Sociaal Gericht

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: de een zijn hulpvraag is de ander zijn werkervaring, Sociaal Gericht

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Sociaal Gericht is het derde bedrijf in deze serie.

Sociaal Gericht is een klus -en schoonmaakbedrijf uit Groningen, voor klussen variërend van tegelen, schilderen of het leggen van laminaat tot eenmalige schoonmaak of schoonmaak op maat. 

Tevens zet Sociaal Gericht zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor ouderen die wonen in armoede. 

“De een zijn hulpvraag, is de ander zijn werkervaring is daarbij ons motto”. aldus Bart Lesschen (Sociaal Gericht). 

“In 2018 zijn we begonnen met Avhaal, waarmee we de sociale onderneming challenge voor start-ups hebben gewonnen in Groningen en Leeuwarden, waarna we nog 3dezijn geworden in Europa. Vanaf dat moment is ons team gegroeid naar 8 personen, met verschillende vak achtergronden en ervaring”, vervolgt Bart zijn verhaal.

De website is www.sociaalgericht.nl en Sociaal Gericht is te bereiken op info@sociaalgericht.nl of via 06-36444346.

Naast samenwerken, flexibiliteit en service probeert Sociaal Gericht altijd te zoeken naar een creatieve oplossing om samen een steentje bij te dragen aan de maatschappij.  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden