Bedrijf@VBNO: Denk aan Henk!

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: Denk aan Henk!

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Met deze keer Henk Evenement’n.

Al jaren lang lid van VBNO: Henk de Haan, van Henk Evenement`n. Het zal niemand verbazen dat in de evenementenbranche op dit moment veel onzekerheid is. Of zoals Henk de Haan zegt: ‘Evenement`n, weinig Evenement`n bij HENK Evenement`n, maar we slaan ons erdoor heen’.

Door de gevolgen van de coronacrisis, zijn veel evenementen afgelast of uitgesteld. Ook is er terughoudendheid bij het inplannen van nieuwe evenementen, vooral met grotere groepen.
“Wat ik nu zoal doe zijn online bingo’s organiseren, hoe Coronaproef wil je het hebben?” vertelt Henk.
“Ik zit thuis op mijn kantoortje achter mijn PC met de bingoballetjes. Het bedrijf waar ik het voor organiseer nodigt mij uit dmv Teams of Zooms. Ik zie heel veel deelnemers op mijn scherm, ik draai de balletjes en de mensen thuis spelen het. Ik regel dat iedereen de kaartjes krijgt en het bedrijf of ik zelf regelen de prijsjes. Erg veel plezier. Ik heb het reeds voor Univé, Rabobank, RSE, Eekels etc. etc mogen organiseren. Het hele gezin zit thuis mee te spelen, erg leuk.”

Daarnaast organiseert Henk Evenement’n samen met Nanno Busker van Act2Connect een leuke netwerkbijeenkomst op dinsdag 20 oktober in Groningen en op 27 oktober in Assen.  
“Een uniek evenement waar wij ervoor zorgen dat jij op een relaxte manier 15 tot 20 voor jou onbekende ondernemers spreekt. Je hoeft je niet druk te maken hoe je het gesprek begint en al helemaal niet hoe je het gesprek afsluit, dat regelen wij”, aldus Henk. Op www.act2connect.nl staat hierover meer informatie. Aanmelden kan via http://act2connect.nl/?page_id=5

Dan is er nog weer een hele andere kant van Henk, zijn muzikale welteverstaan, ofwel toeter’n om in Henks eigen woorden te blijven.
Henk: “Wat ik óók geweldig vind, zijn serenades toeter`n, dat doe ik bij bejaarden, jarigen, mensen die bv 50  jaar getrouwd zijn. Erg dankbaar werk. Laatst was ik bij een mevrouw in Vlagtwedde, zij was 95 jaar geworden, het was haar mooiste verjaardagscadeau ooit, dát is toch geweldig. De mensen vragen me wat ik er voor moet hebben, dan zeg ik “niets”, hu zeggen ze dan!!!! Maar wanneer er iets georganiseerd moet worden, dat ze dan wél aan HENK Evenement`n denken. Zaaien, zaaien en later oogsten.”

En het laatste konijn uit Henks hoed: “De laatste tijd ben ik ook druk aan het goochelen, Magic Henky, te volgen op Facebook, maar óók op mijn site, www.broezn.com pompom pompom pom”

“Dus mensen voor alle leuke dingen, denk aan HENK”, sluit Henk vriendelijk groetend af!

Meer informatie over het veelzijdige Henk Evenement’n: http://www.broezn.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden