Bedrijf@VBNO: MR-Events, voor wie op zoek is naar entertainment

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: MR-Events, voor wie op zoek is naar entertainment

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Ook het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Deze keer MR-Events!

Vanaf 1 september opent MR-Events, het boekingsbureau waarbij iedereen terecht kan die op zoek is naar enige vorm van entertainment, zoals een zanger, zangeres, duo, band of dj voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Ook kun je muzieklessen volgen, speciaal voor beginners. Marc Roelaarts is de drijvende kracht achter het nieuwe boekingsbureau.

Marc: “Ik zal me daar fulltime op gaan storten. Ik ga zelf ook veel zingen, omdat zingen één van de mooiste dingen is wat ik doe in de muziek. Hoe je mensen, jong en oud, kunt raken met zingen, is met geen pen te beschrijven!”.
“Als je een band, zanger, zangeres, duo of DJ nodig hebt voor je feest, dan kun je bij mij terecht. Ik zorg er dan voor, dat wat je zoekt, dat je dat ook krijgt. Als je bijvoorbeeld gaat trouwen dan heb je wensen en ideeën. Dit werk ik dan samen met jullie uit, om tot een feest op maat te komen”, aldus Marc.

De coronacrisis is een spannende tijd om deze stap te zetten als ondernemer. Marc vertelt daarover: “In december ben ik hierover serieus na gaan denken en heb op 11 maart me in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Prompt begon toen de coronacrisis. In maart, april, mei en juni 2020 heb ik voor veel verpleeghuizen/verzorgingstehuizen gezongen en dat was geweldig! Ook ben ik in april ingehuurd door de Noorderbrug (nu S’Heerenloo) om voor alle locaties in Noord-Nederland te gaan zingen. In 1 week heb ik voor 10 locaties in Groningen, Friesland en Drenthe gezongen en dat was voor mij een onvergetelijke week! De reacties en de interactie met de cliënten….zo dankbaar!”

Vanaf september gaat Marc ook in (hopelijk) normale tijden zingen in diverse verpleeghuizen/verzorgingstehuizen, want er is veel vraag om voor de ouderen te zingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden