Bedrijf@VBNO: Muziek Organisatie Noord

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: Muziek Organisatie Noord

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Deze keer een hernieuwde kennismaking met Ruud de Vries van Muziekorganisatie Noord!

Muziek Organisatie Noord (MON) werd onlangs lid van VBNO. Geen onbekende van de vereniging, want al eerder was de muziekorganisatie lid, maar haakte toen af door omstandigheden. Een parel in Groningen, zo omschrijft eigenaar Ruud de Vries MON. Bijna dertien jaar werkte Ruud en zijn team aan MON en met resultaat. Hoewel het van buiten nog wat ‘TLC’ kan gebruiken, is Ruud trots op dat de binnenkant nu zo goed als af is.

Wat is MON?
MON is een facilitair centrum gericht op de muziek- en dansbeoefening. MON beschikt over 16 oefenruimtes, 4 lesruimtes, 45 opbergruimtes, een met volledige vergunning voorzien café, een groot podium en een geluidsopname studio.

De oefenruimtes variëren in grootte van 6 m2 tot 200m2. De gebruikers zijn solisten, duo’s, bandjes van 3-12 personen, koren van 10-125 personen, orkesten tot 100 personen en dansscholen tot 150 persone. Op jaarbasis ontvangt MON ongeveer 30000 bezoekers!

Elke twee weken groot feest
Ruud vertelt dat er 15 muziekdocenten les geven bij MON. ‘Vóór corona hadden we elke twee weken een groot feest in het weekend’, aldus Ruud. Hij vervolgt: ‘MON is een gecertificeerde zorginstelling voor de dagbesteding. MON biedt zorg aan 10 dagbesteders ter week. Daarmee zijn we op dit gebied en met deze combinaties het grootste facilitaire centrum in Noord Nederland!’

Ruud sluit af met een warme uitnodiging: ‘Kom, als het straks weer kan, eens langs en vergaap u aan het interieur. Wie weet kan MON nog iets voor u betekenen.’

Meer informatie: https://www.monoord.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden