Bedrijf@VBNO: versuithetnoorden.nl en lunchservicegroningen.nl

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: versuithetnoorden.nl en lunchservicegroningen.nl

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Met deze keer Best Western PLUS Hotel Aduard, dat het roer omgooide en tijdens de coronacrisis twee online services startte.

Ondernemen in coronatijd  = altijd blijven zoeken naar mogelijkheden en niet blijven hangen in wat niet mogelijk is, want wat niet kan is nog nooit gebeurd!” aldus Jenze Kingma, van Best Western PLUS Hotel Aduard. Al bijna een jaar geleden werd het roer omgegooid en werd in ras tempo omgeschakeld naar de wereld van online bestellen, afhalen en bezorgen.

Lunchservice Groningen

Eigen bakkerij
“In eigen bakkerij Broodhuys Midwolde onderzoeken wij steeds of de grondstoffen die wij gebruiken zo clean mogelijk zijn. Dus géén toevoegingen hebben. Zogenaamd Groen brood”, vertelt Jenze.

“GroenBrood is verrijkt met een concentraat van de buitenste aleuronlaag van rijst (EBA). Dit concentraat is voor ieder mens een belangrijke extra voedingsbron”, legt Jenze uit.

Vers bereid
Jenze vervolgt: “Wij bereiden het brood bij onze vertrouwde bakker Het Broodhuys en hebben daarom altijd vers en gezond brood voor de bestellingen die worden geplaatst”.

Bestellingen vanaf €20,00 worden gratis bezorgd in Groningen en buitengebied. Kijk voor meer informatie op: https://www.lunchservicegroningen.nl/

VersuithetNoorden.nl

Vers uit het Noorden

“Heerlijk genieten van het gezonde eten dat vers van ons eigen land komt”, aldus Jenze over versuithetnoorden.nl. “Met liefde en passie maken wij graag heerlijk eten voor onze klanten klaar. Het voedsel uit eigen grond is de beste voeding. Met liefde serveren wij voor het beste wat ons platteland te bieden heeft.”

Bestellingen vanaf €20,00 worden gratis bezorgd in Groningen en buitengebied. Kijk voor meer informatie op: https://www.versuithetnoorden.nl/ of bekijk de video: https://youtu.be/iCZ0E8qoP1M

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden