Bedrijf@VBNO: voor een goede video met eigen smartphone, Videoprofs

Categorie: Nieuws

Bedrijf@VBNO: voor een goede video met eigen smartphone, Videoprofs

Het gebied dat VBNO als bedrijvenvereniging bedient, kent een zeer divers landschap van ondernemers en ondernemingen, van ZZP-er tot ziekenhuis, van groenleverancier tot supermarkt en alles wat daar tussen zit. Het ledenbestand van VBNO kent dezelfde diversiteit. In de serie ‘Bedrijf@VBNO’ staat iedere editie een ander lid centraal. Met deze keer Videoprofs.

Door de maatregelen rondom het coronavirus is het als ondernemer lastig om je werkzaamheden op de oude manier uit te voeren. Je kunt minder makkelijk naar mensen toe, het is moeilijker om fysieke afspraken te maken en je kunt minder snel presentaties op locatie geven. In plaats daarvan moet je kijken naar nieuwe mogelijkheden, zoals online ondernemen. 

Voor een succesvolle online strategie is video onontbeerlijk. Door het plaatsen van een video op LinkedIn, Facebook of Instagram groeit het aantal volgers op jouw social media-kanalen én dat van je website. Anders gezegd: het gebruik van video zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere conversie.

Hoe je eenvoudig een video maakt met je smartphone voor jouw bedrijf leer je tijdens de workshop van Videoprofs. Hierin laat online communicatieadviseur Lottie Herfkens zien hoe je jouw boodschap naar een pakkende, online video vertaalt en hoe je deze succesvol op social media post. Camerajournalist Marieke Verdijk vertelt je daarnaast alles over hoe je goed kunt filmen, de juiste techniek verkrijgt en zorgt voor mooie beelden.

Oefening baart kunst. Daarom ga je ook zelf aan de slag. Zodat je aan het einde van de workshop een eerste resultaat hebt. En weet dat je voor een goede video, niet meer dan een beetje tijd, je smartphone en jezelf nodig hebt. 

Meer weten over het aanbod van Videoprofs? Deze video laat zien wat je tijdens een workshop leert. Zie de website voor een overzicht van workshops en agenda. Liever niet zelf aan de slag? Videoprofs kan je ook helpen bij het maken van video’s in opdracht, montage of ondersteuning bij jouw social media- of marketingstrategie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden: info@videoprofs.nl of 06 21 888 729 (Lottie Herfkens). 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden