Beeld, licht en geluid; dik in orde in de VBNO-stand dankzij HMB Signaal

Categorie: Nieuws

Beeld, licht en geluid; dik in orde in de VBNO-stand dankzij HMB Signaal

De beleving van een doelgroep volledig prikkelen door middel van zien, horen en beleven door het gebruiken van zoveel mogelijk zintuigen. HBM Signaal heeft een neus voor innovatieve en interactieve multimedia. Je ontmoet HMB Signaal in de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen!

Innovatie & Interactie

De kracht van HMB Signaal zit in het aanbieden van een compleet pakket waarin zij de nieuwste technologieën proberen samen te brengen. HMB Signaal is specialist voor het uitwerken van je ideeën! HMB Signaal maakt hierbij gebruik van bijvoorbeeld geur, geluid, beeld, touchscreens, interactieve sensoren en innovatieve software!

Totaaloplossingen

HMB Signaal verkoopt en verhuurt beeld, licht en multimedia. HMB Signaal luistert naar je wensen en geeft vervolgens graag een advies op maat. HMB Signaal kan op locatie apparatuur installeren, programmeren, onderhouden en ook bedienen. HMB Signaal denkt graag mee en werkt altijd naar totaaloplossingen!

Bezoek HMB Signaal

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op www.hmbsignaal.nl!

Gratis kaart bestellen voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden