Borrel bij de Buren met smaak bij KRAACK

Categorie: Nieuws

Borrel bij de Buren met smaak bij KRAACK

Op 28 maart 2019 organiseerde VBNO een nieuwe editie van ‘Borrel bij de Buren’. Deze keer waren we te gast bij Werkpodium KRAACK; creatieve dagbesteding met de nadruk op theater en het verzorgen van catering in een veilige en inspirerende omgeving!

Theater
In een intieme setting nam eigenares Sanne Jonkers de aanwezigen mee in ‘haar’ Werkpodium KRAACK. Waar iedereen zichzelf kan ontplooien en ontwikkelen, waar de individu centraal staat en waar je je even waant in een andere wereld. Creatieve dagbesteding met de nadruk op theater, met een film liet Sanne zien hoe veelzijdig haar spelers zijn en wat dagbesteding bij KRAACK met mensen doet.

Taarten
Dat Werkpodium KRAACK ook catering verzorgt, stond centraal aan het begin van deze editie van Borrel bij de Buren. Tijdens de proeverij van taarten konden de VBNO-leden genieten van de zelfgemaakte, overheerlijke taarten.

Ook nieuwsgierig naar wat Werkpodium KRAACK kan betekenen? Neem een kijkje op http://www.werkpodiumkraack.nl/

Borrel bij de Buren is een regelmatig terugkerend evenement waarbij netwerken centraal staat. Telkens bij een andere ondernemer uit het ledenbestand. Een uitstekende gelegenheid om elkaar te leren kennen en meer over de achtergrond van de diverse ondernemers te weten te komen!


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden