Break Out Grunopark gaat erop uit 6 & 7 november…deelnemer 8 in de VBNO-stand!

Categorie: Nieuws

Break Out Grunopark gaat erop uit 6 & 7 november…deelnemer 8 in de VBNO-stand!

Winterbarbecuen? Trouwen? Kamperen? De mogelijkheden bij Break Out Grunopark zijn bijna ontelbaar! Op 10 minuten van de stad Groningen biedt Break Out Grunopark keuze uit meer dan 100 activiteiten! Welke dit zijn vertellen zij je graag tijdens de Promotiedagen!

Voor wie

Break Out Grunopark biedt een zeer gevarieerd en groot assortiment aan activiteiten, arrangementen en horecamogelijkheden. En kan daarom veel verschillende doelgroepen goed bedienen. Of het nu gaat om vrijgezellenfeestjes of schoolkampen, of een afdelingsuitje of een compleet verzorgde bedrijfsdag. Het kan allemaal bij Break Out Grunopark! En hadden we het al gehad over kinderfeestjes, familiedagen, trouwerijen en teamfeestjes?

Daarom Break Out Grunopark

Dicht bij de stad Groningen ligt Break Out Grunopark op een evenementenlocatie van ruim 50 hectare. Slapen, eten drinken en activiteiten worden allemaal op deze locatie georganiseerd. En met keuze uit meer dan 100 activiteiten is er altijd voor ieder wat wils! Break Out Grunopark biedt ook uitgebreide mogelijkheden om te vergaderen, meetings te verzorgen of trainingen te geven.

Bezoek Break Out Grunopark

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op www.breakout-grunopark.nl!

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden