Bureau Buitendienst gaat aan de slag in het Kardingegebied

Categorie: Nieuws

Bureau Buitendienst gaat aan de slag in het Kardingegebied

Economisch geograaf Jorrit Albers van Bureau Buitendienst gaat de Vereniging Bedrijven Noord Oost ondersteunen bij het inventariseren van de wensen van ondernemers en verenigingen in het Kardingegebied.

Op 8 september 2020 organiseerde de VBNO een bijeenkomst over het Kardingegebied met als uitgangspunt van deze bijeenkomst de vraag: “Hoe maken we van het Kardingegebied een nog bruisendere, vitalere en economisch gezondere plek?” 

De gemeente Groningen heeft tijdens deze bijeenkomst een aantal toekomstscenario’s gepresenteerd en is bezig met de ontwikkeling van een visie voor het gebied. De VBNO wil dat in deze visie ook nadrukkelijk de belangen van de ondernemers en sportverenigingen worden meegenomen. Een van de conclusies van deze bijeenkomst was namelijk om als belanghebbenden uit het gebied gezamenlijk op te trekken en mee te denken en doen.

Bureau Buitendienst zal namens de VBNO de toekomstwensen voor het Kardingegebied inventariseren onder de ondernemers en verenigingen in het gebied, om gezamenlijk invulling te geven aan een bruisender, vitaler en economisch gezonder Kardingegebied.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden