De juiste man op de juiste plaats. Mulder Loonbedrijf. Stand 6075.

Categorie: Nieuws

De juiste man op de juiste plaats. Mulder Loonbedrijf. Stand 6075.

Groen, grond en water. Mulder Loonbedrijf werkt met stoere machines, maar ook met precisiewerk. Met aandacht voor kwetsbare natuur. Daar gaat Mulder Loonbedrijf voor. Ook in de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen.

Particulieren en bedrijfsterreinen

Mulder Loonbedrijf werkt met stoere machines in cultuurtechniek. Maar ook met precisiewerk bij particuliere tuinen en terrassen. Van klein stadstuintje, buurttuin tot parktuin. Van alles aanpakken of alleen de oprit vervangen. Mulder Loonbedrijf beschikt over de kennis en het materieel om wensen en ideeen mogelijk te maken. Voor zowel particuliere als bedrijfsterreinen.

Volwaardig loonbedrijf

Mulder Loonbedrijf heeft de kennis en de capaciteit om goed in te spelen op de vele diverse terreinen waar loonwerk wordt ingezet. Van particulier tuintje tot meerjarige onderhoudswerkzaamheden in de groenvoorziening. Mulder Loonbedrijf heeft jarenlange ervaring in aanleg en onderhoud van riolering- en drainagesystemen. Mulder Loonbedrijf heeft ruime ervaring opgebouwd met gladheidsbestrijding in het winterseizoen.

Bezoek Mulder Loonbedrijf

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, stand nummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://Www.mulderloonbedrijf.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden