De meest innovatieve stoomstofzuigers? Steamteq Nederland in de VBNO-stand

Categorie: Nieuws

De meest innovatieve stoomstofzuigers? Steamteq Nederland in de VBNO-stand

Steamteq houdt zich al sinds 1997 uitsluitend bezig met het reinigen middels stroom. En de verkoop van uiterst hoogwaardige en gebruiksvriendelijke stoomreinigers. Steamteq is toonaangevend als het gaat om stoomstofzuigers en stoomreinigingsapparatuur. Steamteq Nederland vertelt er graag over in de VBNO-stand!

Wereldwijd

Steamteq levert wereldwijd aan zowel bedrijven als particulieren, Steamteq Nederland adviseert dagelijks over haar apparatuur en demonstreert daarbij graag hoe het werkt. Met apparatuur van Steamteq maak je schoon zonder chemie. Er gaan geen dure filters of zakken in de apparatuur. Je hebt alleen kraanwater nodig. Steamteq apparatuur is antibacterieel en voldoet aan de HACCP normen.

Professioneel en thuis

Steamteq Nederland levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. Alle apparatuur van Steamteq is van het hoogste kwaliteitsniveau. De apparatuur van Steamteq is zeer duurzaam in gebruik en uiterst milieuvriendelijk. En het gebruik van Steamteq apparatuur bespaart ongeveer 60% tijd!

Bezoek Steamteq Nederland

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november. Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://Www.steamteq.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden