Duurzaam in december: laatste kans voor aanvragen subsidie

Categorie: Nieuws

Duurzaam in december: laatste kans voor aanvragen subsidie

Vereniging Bedrijven Noord Oost (VBNO) stelt twee soorten subsidies beschikbaar om ondernemers op bedrijventerrein Het Witte Lam te helpen verduurzamen.
Allereerst vergoeden we tot €1.000,- (inclusief Btw) van de kosten voor een energieadvies op maat. Daarnaast vergoeden we tot €1.000,- (inclusief Btw) van de kosten voor de begeleiding en realisering van duurzaamheidsoplossingen.
VBNO biedt de subsidies aan binnen het project ‘Het Witte Lam wordt Groen!’, dat in september 2019 startte. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Groningen en het Ondernemersfonds Groningen.


Wilt u voor een subsidie in aanmerking komen, wacht dan niet langer. Op 1 januari 2021 wordt het project namelijk afgerond. Voor meer informatie of direct aanmelden neemt u contact op via  . Wij informeren u dan over de mogelijkheden.
Subsidieaanvragen worden in behandeling genomen tot 1 januari 2021 of zoveel te eerder de subsidiepot leeg is!   

Deze ondernemers gingen u voor
Een aantal ondernemers op bedrijventerrein heeft gebruik gemaakt van de subsidies van Het Witte Lam wordt Groen!
Zo liet Vloerenkunst een energieadvies uitvoeren door Syplon BVHet Kookpunt schafte een duurzame koelkast aan en hier bracht Archipunt een energieadvies op maat uit. Evenals bij buurman Triumph Motorcycles Groningen, waar ook LED-verlichting werd aangeschaft. Intermediair BV ontving ook een bijdrage voor de transitie naar LED-verlichting. Nieuwe bewoner GRATEQ BV liet een energieadvies op maat uitvoeren door Syplon BV. En Rodenberg & Partners liet LED verlichting aanbrengen en ontving een energieadvies met duurzaamheidsplan van Archipunt.  

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden