Gedurfde start Smaak van het van het Noorden in de Puddingfabriek

Categorie: Nieuws

Gedurfde start Smaak van het van het Noorden in de Puddingfabriek

De Groningse cateraar De Smaak van het Noorden is per 1 augustus de nieuwe exploitant van evenementenlocatie De Puddingfabriek. Het pand kreeg een flinke opknapbeurt, waarbij de bijzondere geschiedenis van het gebouw weer beter zichtbaar is geworden. Vandaag , 26 augustus, werden de nieuwe look en plannen gepresenteerd. VBNO was van de partij en onder indruk!

Een gedurfde start in deze lastige tijden. Per 1 augustus nam De Smaak van het Noorden de exploitatie van De Puddingfabriek over. De Smaak was al een tijdje op zoek naar een eigen locatie. Een die naast een aantal praktische eisen, ook bij De Smaak past qua karakter en uitstraling. De Puddingfabriek paste perfect!

Na de opknapbeurt zien we een moderne zaalruimte die multi-bruikbaar is. Denk aan zakelijke bijeenkomst of recepties. Een mooie ambiance voor diverse gelegenheden. Overigens blijft de locatie aan de Soendastraat gehandhaafd en gaat De Smaak ook door met de ultragezonde bezorgmaaltijden onder de naam Sacha Serveert. De Puddingfabriek wordt een zelfstandig bedrijf binnen De Smaak van het Noorden.

Vandaag was een eerste kennismaking met De Puddingfabriek nieuwe stijl. En dat smaakt naar meer!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden