Groningen werkt slim: duurzaamheidsplatform

Categorie: Nieuws

Groningen werkt slim: duurzaamheidsplatform

Groningen werkt slim is het duurzaamheidsplatform van de vier Groninger bedrijvenverenigingen, de gemeente Groningen en provincie Groningen. Bent u als ondernemer op zoek naar praktisch advies over bijvoorbeeld energiebesparing, duurzaam vervoer of investeren in duurzame energie? Dan helpen zij u graag verder. 

Ondertekening tijdens Klimaattop Noord

Groningen Werkt Slim adviseert ondernemers over energiebesparing. Bij Groningen Werkt Slim kunnen ondernemers advies krijgen, maar ook deelnemen aan projecten. Bovendien krijgen ondernemers met de Energie Quickscan, die op de website is te vinden, snel inzicht in de maatregelen die ze kunnen treffen om energie te besparen. De bedrijvenverenigingen, gemeente en provincie Groningen zetten tijdens de Klimaattop Noord hun handtekening voor de start van Groningen Werkt Slim.

Energiebesparing en duurzaam opwekken

Energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie kan winst opleveren. Voor uw bedrijf én voor het milieu. Er is een groot aantal maatregelen die zich binnen 5 jaar terugverdienen. Het rendement op uw investering begint bij deze maatregelen bij 20% en kan zelfs nog veel hoger zijn. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Groningen werkt slim? Neem dan contact met hen op! 

Website: https://www.groningenwerktslim.com/

E-mail: info@groningenwerktslim.com

Telefoon: 14 050

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden