Kennismaking met elkaar en VBNO

Categorie: Nieuws

Kennismaking met elkaar en VBNO

Om ondernemers bij te staan en daar te zijn waar ondernemers ons nodig hebben, biedt VBNO alle ondernemers in het VBNO gebied de unieke kans om in 2020 gratis lid te zijn of worden van VBNO. VBNO bedacht deze actie omdat gedurende de coronacrisis alle ondernemers voor verschillende uitdagingen komen te staan. De vereniging ontving hiervoor een bijdrage uit Het Fonds Groningen. De actie leverde tot nu bijna vijftig nieuwe leden op! Hoogste tijd om kennis te maken, met elkaar en VBNO.

Een kleine twintig deelnemers schoven op 8 september aan bij Kartracing & Bowling Groningen, voor een kennismakingslunch met VBNO. In een informele setting, werd door voorzitter Guus Vries afgetrapt met een korte voorstelronde. Ook vertelde Guus wat een bedrijvenvereniging doet en kan betekenen voor ondernemers. Er was gelegenheid om vragen te stellen, nader kennis te maken met bestuur en nieuwe leden.

VBNO is erg blij met de toestroom van nieuwe leden en enthousiast over de sfeer en betrokkenheid tijdens de kennismakingslunch. Gratis en vrijblijvend lid worden van de bedrijvenvereniging kan nog steeds! Kijk voor meer informatie op: https://www.vbno.info/uniek-aanbod-gratis-lid-worden-van-vbno/

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden