Kop d’r Veur

Categorie: Nieuws

Kop d’r Veur

Zeker in deze barre tijden wil VBNO er zoveel mogelijk voor haar leden zijn. Zo doen we ons best om onze leden zo goed mogelijk te informeren door nieuwsberichten en updates. Proberen we betrokken te blijven door contact te zoeken met leden en waar nodig ondersteuning te bieden. Door de fysieke beperkingen en de onmogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren is het een uitdaging om verenigingsactiviteiten uit te voeren. En daarom bedacht VBNO iets anders om deze periode toch een beetje te verlichten.

Namens het bestuur ontvingen alle leden afgelopen week het “VBNO Kop d’r veur pakket”, met daarin diverse producten, die allemaal afkomstig zijn van VBNO leden. Begeleid door een brief met veel sterkte en energie om deze crisis het hoofd te bieden. En de nadrukkelijke wens dat het leven weer gauw zijn normale ritme hervindt en de economie weer op stoom komt. Deze geste van VBNO werd goed ontvangen door de leden!

Voorzitter Guus Vries overhandigt het Kop d’r Veur pakket aan Jeroen Nijdam

Gratis lidmaatschap
Al eerder deze week maakte VBNO aan haar leden bekend, de contributie voor 2020 terug te storten en een gratis lidmaatschap te bieden aan alle ondernemers in het VBNO-gebied. De wervingscampagne start zeer binnenkort. Dit gratis lidmaatschap wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Het Fonds.

Het pakket gevuld met producten geleverd door leden van VBNO

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden