Meepraten over de Ulgersmaweg

Categorie: Nieuws

Meepraten over de Ulgersmaweg

VBNO maakt zich al jaren hard voor het verbeteren van het Ulgersmaweggebied. De gemeente heeft al in 2018 aangegeven dat de bestemming van de Ulgersmaweg zeker 10 jaar niet wordt veranderd.

VBNO vindt dat het gebied een economische upgrade nodig heeft en zet vraagtekens bij de recente ontwikkelingen aan de Ulgersmaweg. Dit betreft niet alleen de vestiging van een moskee, maar ook de toestroom van kringloopwinkels naar de Ulgersmaweg en de deplorabele staat van het Simmerenterrein. Al meerdere malen heeft VBNO plannen aangedragen voor dit laatstgenoemde terrein, helaas ving de vereniging tot nu toe steeds bot en blijft het een doorn in het oog.

Meepraten over ontwikkelingen Ulgersmaweg
Al eerder riep VBNO leden van de vereniging, maar ook de ondernemers aan en rond de Ulgersmaweg, die over de ontwikkelingen willen praten of meedenken zich aan te melden.
Een aantal ondernemers heeft zich inmiddels gemeld, meer zijn echter altijd welkom! U kunt zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar . We streven ernaar in de eerste helft van december een bijeenkomst te organiseren. Deze zal hoogstwaarschijnlijk online plaatsvinden.

Omgevingsvergunningsaanvraag moskee
In september meldde VBNO via een nieuwsbericht dat zij via de Gemeente Groningen had kennisgenomen van de voorgenomen tijdelijke vestiging van een moskee in een van de leegstaande panden aan de Ulgersmaweg. Inmiddels is bekend dat het huurcontract voor de tijdelijke vestiging van de moskee is getekend. Er ligt een aanvraag voor het aanpassen van de omgevingsvergunning. Meer informatie over de aanvraag van deze vergunning leest u door op bijgaande link te klikken: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2020-278020.html?utm_campaign=20201029&utm_source=attenderingsmakelaar&utm_medium=email&utm_term=gemeente_groningen&utm_content=over_uw_buurt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden