Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019, deel 2

Categorie: Nieuws

Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019, deel 2

Op 5 en 6 november staat VBNO met een netwerkstand op de Promotiedagen in Martiniplaza. Een flinke groep ondernemers, leden van de vereniging, vormen samen het kloppende hart van deze stand. In een serie van vijf artikelen stellen we alle bedrijven voor! Ontmoet ons…standnummer 6062!

Dit jaar voor het eerst present in de netwerkstand van VBNO: Bastiaan Accountants! Bastiaan Accountants verzorgt al vanaf 1994 de administratie van bedrijven en particulieren. Bastiaan Accountants zet haar expertise in voor verschillende disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding.
Bastiaan Accountants is als zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor gericht op het zorgvuldig voeren van uw volledige boekhouding. Bastiaan Accountants verzorgt de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar. Zonder al teveel opsmuk en zonder te veel poeha.
Lees meer op https://www.bastiaanaccountants.nl/

Een van de trouwe deelnemers aan de netwerkstand van VBNO is Mulder Loonbedrijf. Mulder Loonbedrijf werkt met stoere machines in cultuurtechniek. Maar ook met precisiewerk bij particuliere tuinen en terrassen. Van klein stadstuintje, buurttuin tot parktuin. Mulder Loonbedrijf beschikt over de kennis en het materieel om wensen en ideeën mogelijk te maken. Voor zowel particuliere als bedrijfsterreinen.
Mulder Loonbedrijf heeft de kennis en de capaciteit om goed in te spelen op de vele diverse terreinen waar loonwerk wordt ingezet. Mulder Loonbedrijf heeft jarenlange ervaring in aanleg en onderhoud van riolering- en drainagesystemen. En heeft ruimte ervaring opgebouwd met gladheidsbestrijding in het winterseizoen.
Lees meer op https://www.mulderloonbedrijf.nl/

Hotel Restaurant Aduard neemt inmiddels al weer een aantal jaren deel aan de netwerkstand van VBNO. De woorden persoonlijk, authentiek en sfeervol omschrijven Hotel Restaurant Aduard het best. Het familiehotel is 6 kilometer buiten Groningen gevestigd, te midden van de uitgestrekte landerijen. Door de persoonlijke benadering vinden zowel zakelijke als toeristische gasten in Hotel Restaurant Aduard hun tweede thuis. Hotel Restaurant Aduard heeft keuze uit eenpersoons, tweepersoons kamers en comfort en luxe kamers. In het restaurant kun je á la carte eten, maar is het ook mogelijk om van een heerlijk buffet te genieten.
Lees meer op https://www.hoteladuard.nl/Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden