Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 3

Categorie: Nieuws

Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 3

Op 5 en 6 november staat VBNO met een netwerkstand op de Promotiedagen in Martiniplaza. Een flinke groep ondernemers, leden van de vereniging, vormen samen het kloppende hart van deze stand. In een serie van vijf artikelen stellen we alle bedrijven voor! Ontmoet ons…standnummer 6062!

Dit jaar voor het eerst in de stand: Archipunt! Archipunt is hét ingenieursbureau voor de gebouwde omgeving. Archipunt doorgrondt gebouwen, adviseert over de mogelijkheden en staan aan je zijde tijdens de realisatie van de plannen. Archipunt werkt met een team waarin verschillende disciplines samenkomen. Het team bestaat uit onder andere architecten, ingenieurs, psychologen en bedrijfskundigen. Archipunt gelooft in de kracht van mensen. Archipunt analyseert, adviseert en begeleidt.
Lees meer op https://www.archipunt.nl/

Wederom onderdeel van de VBNO stand is Break Out Grunopark. Break Out Grunopark biedt een zeer gevarieerd en groot assortiment aan activiteiten, arrangementen en horecamogelijkheden. En kan daarom veel verschillende doelgroepen goed bedienen. Dicht bij de stad Groningen ligt Break Out Grunopark op een evenementenlocatie van meer dan 50 hectare. Slapen, eten, drinken en activiteiten worden allemaal op deze locatie georganiseerd. En met keuze uit meer dan 100 activiteiten is er altijd voor ieder wat wils! Break Out Grunopark biedt ook uitgebreide mogelijkheden om te vergaderen, meetings te verzorgen of trainingen te geven.
Lees meer op https://breakout-grunopark.nl/

Trouwe deelnemer van de VBNO stand is Van Dijk Tuinen. Van Dijk Tuinen laat je graag wegdromen in je eigen tuin. Van Dijk Tuinen levert vele tuindiensten. Van Dijk Tuinen ontwerpt je droomtuin. Als je bijvoorbeeld een nieuwe tuin wilt aanleggen of een bestaande tuin wilt opknappen. Ook voor het aanleggen kun je bij Van Dijk Tuinen goed terecht, van grondwerk tot en met beplanting. Van Dijk Tuinen helpt graag met onderhouden en met tuinrenovatie.
Van Dijk Tuinen hecht waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Zij scheiden hun afval, maken waar mogelijk gebruik van heggenscharen en motorzagen op accu, of gebruiken speciale brandstof.
Lees meer op https://www.vandijktuinengroningen.nl/

VRIES TIMBER AGENCY

Guus Vries, voorzitter van VBNO, is niet alleen gastheer in de stand, maar neemt met Vries Timber Agency ook deel aan de stand. Vries Timber Agency is vertegenwoordiger van de Zweedse Zagerij Olle Dahl Såg AB. Vries Timber Agency heeft het alleenrecht van vertegenwoordiging van deze gerenommeerde zagerij in de Benelux. Vries Timber Agency bemiddelt en verkoopt daarnaast namens internationale afladers en producenten in Naaldhout, Loofhout en Plaatmateriaal.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden