Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 4

Categorie: Nieuws

Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 4

Op 5 en 6 november staat VBNO met een netwerkstand op de Promotiedagen in Martiniplaza. Een flinke groep ondernemers, leden van de vereniging, vormen samen het kloppende hart van deze stand. In een serie van vijf artikelen stellen we alle bedrijven voor! Ontmoet ons…standnummer 6062!

Bouwman Aanhangwagens is al jaren trouwe deelnemer in de VBNO stand en ontbreekt ook dit jaar niet! Bouwman heeft voor ieder doeleinde de juiste aanhangwagen! Voor zowel vaklui als particulieren! Bouwman heeft desgewenst een aanhangwagen op maat. Bouwman heeft een grote voorraad aanhangwagens en accessoires van topmerken.
Koop je een aanhangwagen bij Bouwman? Dan krijg je garantie op reparatie en onderhoud. Met bijvoorbeeld een onderhoudsabonnement op maat. Word je aanhangwagen gerepareerd? Dan is er tijdens de reparatie een gratis, vervangende aanhangwagen. Inruil en lease is ook mogelijk bij Bouwman Aanhangwagens!
Lees meer op http://bouwman-aanhangwagens.nl/

Regelmatig te vinden in de stand van VBNO: HMB Signaal. De kracht van HMB Signaal zit in het aanbieden van een compleet pakket waarin zij de nieuwste technologieën proberen samen te brengen. HMB Signaal is specialist in het uitwerken van je ideeën. HMB Signaal maakt hierbij gebruik van bijvoorbeeld geur, geluid, beeld, touchscreens, interactieve sectoren en innovatieve software!
HMB Signaal verkoopt en verhuurt beeld, licht en multimedia. HMB Signaal luistert naar je wensen en geeft vervolgens graag een advies op maat. HMB Signaal kan op locatie apparatuur installeren, programmeren, onderhouden en ook bedienen. HMB Signaal denkt graag mee en werkt altijd naar totaaloplossingen!
Lees meer op https://www.hmbsignaal.nl/

Voor de tweede keer in de VBNO stand is Slagerij Hofman van de partij. Slagerij Hofman ziet het slagersvak als moderne ambacht en stelt kwaliteit voorop. Vernieuwend maar ook nostalgisch: bij Slagerij Hofman vind je nog handgeknoopte rollades en diverse streekproducten. Slagerij Hofman werkt milieu- en dierbewust en met respect voor het product. Slagerij Hofman heeft een eigen worstmakerij. En daarmee voorziet zij stad en ommeland al jaren van Goeie Worst.
Lees meer op https://www.slagerijhofman.nl/

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden