Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 5

Categorie: Nieuws

Ondernemers in de stand van VBNO, Promotiedagen 2019 – deel 5

Op 5 en 6 november staat VBNO met een netwerkstand op de Promotiedagen in Martiniplaza. Een flinke groep ondernemers, leden van de vereniging, vormen samen het kloppende hart van deze stand. In een serie van vijf artikelen stellen we alle bedrijven voor! Ontmoet ons…standnummer 6062!

Dit jaar voor het eerst in de VBNO stand: Doesburg Autoverhuur! Of je nu gaat verhuizen of een weekendje weg gaat. Of een kleine stadsauto of personenbus nodig hebt? Bij Doesburg Autoverhuur kun je terecht. Doesburg Autoverhuur is een erkend Bovag bedrijf waar je het juiste vervoer voordelig huurt. Dichtbij het stadscentrum, aan de Oosterhamrikkade Z.Z. 109, vind je Doesburg Autoverhuur. Daar staat je auto klaar en tevens extra’s als navigatie, verhuisdozen en -dekens, steekwagen of palletkar.
Lees meer op https://www.doesburgautoverhuur.nl/

Vaste deelnemer aan de stand is Intermediair BV. Intermediair weet alles over hypotheken, welke vormen er zijn, wat je maandlast wordt, hoe het werkt met oversluiten. En of het nou gaat om persoonlijke verzekeringen, reisverzekeringen, vervoersverzekeringen of woonverzekeringen? Intermediair is in alle verzekeringen thuis, geeft gedegen advies en zorgt dat je die verzekering krijgt die past bij je wensen en situatie. Ook voor financiële vragen klop je aan bij Intermediair. En ben je ondernemer en wil je iets weten over aansprakelijkheid, bedrijfsvoering, werknemersverzekeringen of transport? Intermediair staat voor je klaar!
Lees meer op https://www.intermediairbv.nl/

Al jaren trouwe deelnemer in de VBNO stand: Rozenberg Reclame. Of het nu gevelreclame, autobelettering of billboard betreft, Rozenberg Reclame zorgt ervoor dat je bedrijf altijd een verpletterende indruk achterlaat. Als geen ander weet Rozenberg Reclame dat je maar een keer de kans krijgt om een eerste indruk te maken. En dat de eerste kennismaking met je klant of prospect gelijk raak moet zijn. Rozenberg Reclame biedt graag de visuele ondersteuning om daar in te slagen!
Lees meer op http://rozenberg-reclame.nl/wordpress/

Last, but not least: MartiniBusiness! Martinibusiness staat voor Ontmoeten en Verbinden. Als ondernemer kun je al voor 195 euro meedoen aan het MartiniBusiness Platform en van de vele voordelen gebruik maken. MartiniBusiness organiseert diverse evenementen waar altijd ruimte is om een gunfactor te creëren en een vertrouwensband met elkaar op te bouwen in een informele sfeer. Bij MartiniBusiness betaal je alleen voor de evenementen waar je daadwerkelijk bij aanwezig kunt zijn. Wil je in contact komen met een bedrijf of ondernemer maar heb je niet de juiste ingangen of contacten? Dan kun je MartiniBusiness inschakelen om een afspraak voor jou te maken.
Lees meer op https://martinibusiness.nl/

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden