Online Nieuwjaarspubquiz groot succes!

Categorie: Nieuws

Online Nieuwjaarspubquiz groot succes!

Een flinke groep leden, hapjes, drankjes, mooie prijzen, een en al gezelligheid…Ingrediënten voor een prachtige online nieuwjaarspubquiz onder bezielende leiding van⁩ Henk de Haan (Henk Evenement’n). Natuurlijk missen we écht contact, maar dit kwam aardig in de buurt.

Traditioneel was de nieuwjaarsbijeenkomst van VBNO op 21 januari 2021 allesbehalve. Het online treffen dat plaatsvond via MS Teams, startte vanuit flink wat huiskamers. Voorzitter Guus Vries memoreerde 2020 als een bijzonder jaar. Een jaar waarin we werden geconfronteerd met een virus dat een groot deel van het normale leven platlegde. Een zwaar jaar voor vele ondernemers. Een jaar waarin we elkaar amper ontmoetten en vele bijeenkomsten uitgesteld en geannuleerd werden. Desondanks kijken we terug op een goed verenigingsjaar. Een groeiend ledenaantal, onverwachte verbindingen, creatieve werkwijzen.

Na het heffen van het glas, nam quizmaster Henk de Haan (Henk Evenement’n) het stokje over. Hij leidde een fantastische pubquiz in nauwe samenwerking met Christa Bollegraaf. Naast algemene vragen, fotovragen en kennisvragen, schalden zelfs 10 volksliederen rechtstreeks vanuit Henks bugel de vele huiskamers in. Een spannende strijd, die leidde tot een top 3 van beste spelers. Zij mogen de prijzen (mogelijk gemaakt door Stichting Werkpodium KRAACK, Winkelcentrum Lewenborg en Albert Heijn Meins) in ontvangst nemen.

Natuurlijk werd ook de innerlijke mens niet vergeten. Bij alle deelnemers werd door Slagerij Hofman een borrelpakket bezorgd.

VBNO hoopt in 2021 weer fysieke bijeenkomsten te kunnen organiseren. Dat het echter online ook gezellig en verbindend kan zijn, is wederom bewezen.

.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden