Ook in 2021 gratis lid worden van VBNO!

Categorie: Nieuws

Ook in 2021 gratis lid worden van VBNO!

In 2020 ontving VBNO een fondsbijdrage van Ondernemersfonds Groningen voor het aanbieden van een gratis lidmaatschap aan bestaande leden en nieuwe leden. Dit zorgde ervoor dat VBNO juist in een periode dat het heel erg nodig is, klaar kon staan voor de ondernemers in het gebied noord-oost. Dit initiatief leidde tot meer dan vijftig nieuwe leden en nog belangrijker: alle leden lid kónden blijven. In 2021 gaan we door! Ondernemer in het noord-oostelijke deel van de stad Groningen? Ervaar de voordelen van een lidmaatschap gratis en geheel vrijblijvend! Aanmelden via: https://www.vbno.info/lid-worden/

Het ledenbestand van VBNO kent een grote diversiteit, dit geldt vanzelfsprekend ook voor de ondernemerspopulatie binnen het gebied noord oost. Waar voor sommige ondernemers het betalen van de contributie geen probleem is, kwam het crediteren van het contributie bedrag in 2020 bij andere ondernemers als een grote opluchting.

De gevolgen van de COVID-19 crisis zijn, zoals het zich laat aanzien, nog lang merkbaar. Als bedrijvenvereniging is het belangrijker dan ooit er te zijn en klaar te staan voor de ondernemers in jouw gebied en hun belangen te behartigen door weer en wind.

VBNO is verheugd het gratis lidmaatschap ook in 2021 voort te zetten. Dankzij een fondsbijdrage van Ondernemersfonds Groningen. De ervaring leert dat ondernemers meer zichtbaar worden, dat we door het lidmaatschap in contact kunnen komen en blijven. Er ontstaat saamhorigheid en leden weten elkaar te vinden. Onderlinge contacten zorgen voor creatieve oplossingen en wegen die anders gesloten bleven. 

Ga voor direct lid worden naar https://www.vbno.info/lid-worden/ of scan de QR-code op onderstaande flyer.

TOT GAUW!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden