Op fiets zie je zoveel meer!

Categorie: Nieuws

Op fiets zie je zoveel meer!

Weer of geen weer, donderdag 11 juli fietste een afvaardiging van de gemeente Groningen met het bestuur van VBNO door Noord Oost Groningen. Uitgerust met paraplu’s en regenkleding fietste de delegatie in een gemoedelijk tempo door het prachtige VBNO-gebied.

Van tevoren vroeg het bestuur de leden van VBNO: Wat wil je laten zien, waar moeten we op letten? Wat zijn positieve aspecten op je bedrijventerrein, wat is minder aantrekkelijk?
Op basis van de reacties maakte het bestuur een route die leidde langs de mooie én minder mooie plekken in het VBNO-gebied.

Zo was er aandacht voor de staat van onderhoud op Het Witte Lam. Werd er stilgestaan bij de Hunzeloop en de prachtige natuur in het gebied. Werd er lang gesproken over de Ulgersmaweg en speciaal de doorn in het oog: het Simmerenterrein. Een mooi stukje Groningen werd gezien bij Noorddijk, waarna ook de winkelcentra Lewenborg, Beijum Oost en Beijum West werden aangedaan.

Tussendoor werd gepleisterd bij Albert Heijn Oosterhoogebrug, waar Frits van der Heide Sr. de gasten plezierde met een korte historie van het ontstaan van deze winkel. Afgesloten werd bij BENK Advocaten, met een verfrissend drankje van Albert Heijn Meins.

De fietstocht was een uitstekende manier om met elkaar het gebied te verkennen. De lijnen tussen VBNO en de gemeente zijn kort. Over en weer vindt regelmatig overleg plaats. Mail en telefoon zijn gewillig. Toch blijkt na deze expeditie opnieuw: Op fiets zie je zoveel meer!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden