Oproep VBNO – werkzaamheden Promotiedagen

Categorie: Nieuws

Oproep VBNO – werkzaamheden Promotiedagen

Op 5 en 6 november 2019 neemt VBNO met een grote stand deel aan de Promotiedagen. Diverse werkzaamheden verrichten de deelnemende bedrijven zelf, een drietal zaken besteden wij uit. De zaken die VBNO uitbesteedt zijn: 

  • Licht, geluid en opbouw trusts 
  • Standbouwbegeleiding, invulling van reclame-uitingen in stand, spil in het web tijdens het opbouwen en afbreken van de stand
  • Verhuur van inrichting/meubilair van de stand

Belangstelling? Laat dit uiterlijk dinsdag 10 september 2019 per mail aan ons weten: secretaris@vbno.info . Vermeld daarbij duidelijk voor welke werkzaamheden u een offerte wilt uitbrengen. Op basis van de binnengekomen reacties maken wij een selectie. Deze selectie is gebaseerd op onze inkoopprocedure*. Kort gezegd houdt dat in dat VBNO-leden voorrang hebben op niet-leden. Bij onvoldoende belangstelling onder de leden, gaan ondernemers in het VBNO-gebied voor. U ontvangt op woensdag 11 september 2019 per e-mail bericht of wij u hebben geselecteerd. Is dit het geval? Dan ontvangt u de concrete vraag met een set van eisen en beoordelingscriteria. Wij vragen u dan uw offerte uiterlijk 18 september 2019 in te leveren. Uiterlijk 25 september 2019 maken wij een keuze.

* VBNO werkt volgens een inkoopprocedure, lees meer door onderstaand document te openen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden