Persoonlijk, authentiek en sfeervol: Hotel Restaurant Aduard fixt het ook dit jaar in de VBNO-stand!

Categorie: Nieuws

Persoonlijk, authentiek en sfeervol: Hotel Restaurant Aduard fixt het ook dit jaar in de VBNO-stand!

Vanaf de eigen boerderij ‘de Jagtlust’ serveert Hotel Restaurant Aduard haar eigen rund- en lamsvlees aan haar gasten. 6 kilometer buiten Groningen gevestigd, maar prominent aanwezig op 6 & 7 november.  Voor de derde keer op rij verzorgt Hotel Restaurant Aduard de innerlijke mensch van de deelnemers van de VNBO-stand. Daarnaast is Hotel Aduard ook als deelnemer vertegenwoordigd! 

Hotel Restaurant Aduard

De woorden persoonlijk, authentiek en sfeervol omschrijven Hotel Restaurant Aduard het best. Het familiehotel is 6 kilometer buiten Groningen gevestigd, temidden van de uitgestrekte landerijen. Door de persoonlijke benadering vinden zowel zakelijke als toeristische gasten in Hotel Restaurant Aduard  hun tweede thuis.

Overnachten, eten, evenementen

Slapen doe je in de luxe kamers. Hotel Restaurant heeft keuze uit eenpersoons, tweepersoons kamers en comfort en luxe kamers. In het restaurant kun je a la carte eten, maar is het ook mogelijk van een heerlijk buffet te genieten. En probeer Hotel Restaurant Aduard eens uit met Kerst! Geen zin om uit te eten te gaan, maar ook niet om te koken? Hotel Restaurant Aduard heeft een ruime keuze aan meeneemgerechten. Evenementen organiseren of een zaal huren? Ook dit is prima mogelijk bij Hotel Restaurant Aduard.

Bezoek Hotel Restaurant Aduard

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november in Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://www.hoteladuard.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden