Sinterklaas en bedrijvenvereniging VBNO strooien met subsidies

Categorie: Nieuws

Sinterklaas en bedrijvenvereniging VBNO strooien met subsidies

Sinterklaas was er al vroeg bij 5 december en heeft op het bedrijventerrein Het Witte Lam bij alle ondernemers een pakketje door de brievenbus geschoven. Voor de inhoud van dit pakketje heeft de Sint samengewerkt met bedrijfsvereniging VBNO. Ondernemers op bedrijventerrein Het Witte Lam krijgen met deze Sint-actie namelijk de kans om gebruik te maken van een subsidie aanbod om te verduurzamen.

De subsidie

VBNO stelt twee soorten subsidies beschikbaar om ondernemers op bedrijventerrein Het Witte Lam te helpen verduurzamen. Allereerst vergoeden ze tot € 1000,- (inclusief btw) van de kosten voor een energieadvies op maat via de CleanCampagne. Daarnaast vergoeden ze tot € 1000,- (inclusief btw) van de kosten voor de begeleiding en realisering van duurzaamheidsoplossingen. Ondernemers bepalen bij de laatstgenoemde subsidie zelf hoe dat geld wordt ingezet om te verduurzamen. Van een groen wagenpark tot installatie technische en bouwkundige verduurzaming, alles mag. In het Sinterklaaspakketje zat informatie over deze subsidie van VBNO, informatie over Groningen Werkt Slim, de CleanCampagne van de Natuur- en Milieufederatie, en MKB-matching.

Aanmelden kan!

Vloerenkunst was het eerste bedrijf waar de Sint even langs ging om het pakketje in de brievenbus te doen en ook het eerste bedrijf die gebruik gaat maken van deze subsidie! Wil jij als ondernemer ook hiervoor in aanmerking komen? Wacht dan niet te lang, de subsidiepot kan snel leeg zijn. Meld je aan voor 1 januari 2020 via secretaris@vbno.info, dan krijg je zo snel mogelijk te horen of je kan deelnemen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden