Sneller fit bij Balans2you

Categorie: Nieuws

Sneller fit bij Balans2you

Of het nou gaat om voedingsadvies, om soepel en fit worden of om lekker te ontspannen. Balans is het toverwoord en dat heeft Balans2you goed in de gaten. Op verschillende manieren helpt Balans2you te zoeken naar een gezonde leefstijl die ervoor zorgt dat deze oh zo belangrijke balans bereikt wordt.

In een modern ingerichte sportzaal zien we allerlei apparaten die de klanten van Balans2you helpen in shape te komen of om aan lichamelijke ongemakken te werken. Tot voor kort ging dat gemakkelijk. In kleine groepen gingen klanten met hun eigen circuit aan de slag. De een voor zich, een ander juist ook komend vanwege de gezelligheid en de sociale omgeving.

En toen kwam corona. In eerste instantie moest Balans2you, evenals alle andere sportscholen en bewegingstudio’s, haar deuren sluiten en lag alle dienstverlening een tijdje stil. Per 1 juli mocht Balans2you weer open, met de nodige restricties, waaronder de anderhalf meter maatregel. En met name dit zorgde ervoor dat Balans2you minder klanten kon ontvangen en dus ongewild nee moest verkopen.

Om toch zoveel mogelijk klanten effectief te kunnen helpen schafte Balans2you , met behulp van het Steuntje in de rug van VBNO*, Vacushapers aan. Deze unieke apparaten, die zich als het ware om je lichaam sluiten, maken gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevordert. Trainen op een loopband in een vacuümcabine lijdt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van de dijen, zitvlak, taille, heupen en buikspieren, m.a.w. de probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt. Het vacuüm dat ontstaat in de VacuShaper stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

Balans2you kan door de aanschaf en inzet van deze apparaten klanten twee keer sneller helpen dan andere apparaten en heeft daardoor ook weer ruimte voor nieuwe deelnemers! Kijk voor meer informatie op: https://www.balans2you.nl/

Met ingang van 1 juni 2020 opende VBNO onder de noemer ‘Een steuntje in de rug van VBNO’ een stimuleringspot om ondernemers in het gebied Noord Oost te kunnen ondersteunen. Om snel en laagdrempelig een financiële bijdrage van maximaal 1000 euro (exclusief BTW) te kunnen leveren om het idee ook daadwerkelijk uit te voeren. Ook een steuntje aanvragen? Kijk voor meer informatie: https://www.vbno.info/een-steuntje-in-de-rug-van-vbno-aanvragen-nu-mogelijk/

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden