Toekomst Steenbok Sport onzeker

Categorie: Nieuws

Toekomst Steenbok Sport onzeker

Gevestigd aan de Regattaweg 5 in Groningen zit het Loopsportcentrum Noord. Hier zitten alle faciliteiten voor hardlopers en wandelaars onder één dak en daarmee is dit centrum een unieke en prachtige toevoeging aan de stad Groningen en Noord Nederland. In januari 2020 heeft de wethouder Sport Inge Jongman dit pand geopend. Nu, een half jaar later, is het voortbestaan van het concept onzeker, omdat de winkel van Steenbok Sport niet binnen het bestemmingsplan lijkt te passen.

Jan Douma, oprichter van het Loopsportcentrum reageert verbaasd en is kwaad: “Een uniek concept, voor een gezond sportend Noord Nederland, wordt hiermee volledig de nek omgedraaid. Elke wandelaar of hardloper kan hier terecht voor sportartikelen tot aan alle vormen van sportmedische ondersteuning. De gemeente probeert nu, midden in de Corona-crisis, dit mooie idee dat ten goede komt aan sportend Noord-Nederland, na het zelf een half jaar geleden te hebben geopend, te sluiten.”

VBNO is op de hoogte gebracht door haar lid Jan Douma van Steenbok Sport en spreekt haar contacten bij de gemeente Groningen aan om zich in te lezen in de situatie en te kijken op welke manier de vereniging haar betrokkenheid kan invullen.

Meer informatie? Zie www.Lopeningroningen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden