Ulgersmaweg is toe aan een economische upgrade

Categorie: Nieuws

Ulgersmaweg is toe aan een economische upgrade

Onlangs heeft VBNO via de Gemeente Groningen kennisgenomen van de voorgenomen tijdelijke vestiging van een moskee in een van de leegstaande panden aan de Ulgersmaweg.

VBNO maakt zich al jaren hard voor het verbeteren van het Ulgersmaweggebied. De gemeente heeft al in 2018 aangegeven dat de bestemming van de Ulgersmaweg zeker 10 jaar niet wordt veranderd.

VBNO vindt dat het gebied een economische upgrade nodig heeft en zet vraagtekens bij de recente ontwikkelingen aan de Ulgersmaweg. Dit betreft niet alleen de vestiging van een moskee, maar ook de toestroom van kringloopwinkels naar de Ulgersmaweg en de deplorabele staat van het Simmerenterrein. Al meerdere malen heeft VBNO plannen aangedragen voor dit laatstgenoemde terrein, helaas ving de vereniging tot nu toe steeds bot en blijft het een doorn in het oog.

Door middel van gesprekken met ondernemers en de gemeente bereidt VBNO zich voor op het innemen van een duidelijk standpunt. Leden van VBNO, maar ook ondernemers aan en rond de Ulgersmaweg, die over deze ontwikkelingen willen praten of meedenken worden van harte uitgenodigd zich aan te melden via secretaris@vbno.info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden