Van Dijk Metaalbewerking maakt het cirkeltje rond! In de VBNO-stand!

Categorie: Nieuws

Van Dijk Metaalbewerking maakt het cirkeltje rond! In de VBNO-stand!

Van Dijk Metaalbewerking is al jarenlang een begrip in Noord-Nederland. En met het voorstellen van Van Dijk Metaalbewerking is het cirkeltje van de VBNO-deelnemers rond. Met trots presenteert VBNO Van Dijk Metaalbewerking als deelnemer in de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen!

Hoofdactiviteiten

Het verspanen van serieproducten voor diverse industriesoorten, zoals trailerbouw, rubberindustrie, grafische industrie, apparatenfabrieken, landbouw en bouw mag worden gerekend als hoofdactiviteiten van Van Dijk Metaalbewerking. Daarnaast is Van Dijk Metaalbewerking sterk in het ontwikkelen en aanpassen van klantspecifieke producten. Bijvoorbeeld het maken van matrijzen met grote nauwkeurigheid. Het ontwikkelen van hijs- en hulpmiddelen behoort ook tot de dienstverlening van Van Dijk Metaalbewerking.

Vertrouwensbasis

Voor een groot aantal bedrijven heeft Van Dijk Metaalbewerking een 24-uurs storingsdienst. In deze dienst is Van Dijk Metaalbewerking probleemoplossend bezig. De combinatie van traditioneel vakmanschap met het gebruik van moderne technieken als computergestuurde draai en freesbanken, geeft de vele opdrachtgevers van Van Dijk Metaalbewerking een vertrouwensbasis voor een langdurige samenwerking.

Bezoek Van Dijk Metaalbewerking

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, stand nummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://Www.vandijk-metaalbewerking.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden