VBNO volgt maatregelen RIVM tijdens Coronacrisis

Categorie: Nieuws

VBNO volgt maatregelen RIVM tijdens Coronacrisis

We ontkomen er niet aan, het Corona-virus houdt Nederland in zijn greep. Een ingrijpende tijd, niet alleen privé maar ook zeker op ondernemersniveau. VBNO wil er zijn voor de ondernemers, maar neemt ook een aantal voorschriften in acht.

Alle activiteiten en vergaderingen VBNO opgeschort of op afstand

VBNO volgt de maatregelen en richtlijnen van de RIVM. Dat betekent dat we alle fysieke activiteiten tot nader order opschorten. Vergaderen gebeurt op afstand, waar mogelijk met behulp van digitale oplossingen als videobellen.

Informatie wordt schriftelijk verstrekt, bij voorkeur per e-mail.

Hulp en ondersteuning voor ondernemers

Ongetwijfeld merkt u als ondernemer de gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen die worden genomen. U moet op een andere wijze omgaan met (fysieke) contacten. Vele ondernemers moeten tijdelijk hun activiteiten aanpassen of zelfs helemaal staken. Voor andere ondernemers geldt dat zij een vitale bijdrage moeten leveren. Wij kunnen ons voorstellen dat ondernemers kampen met vragen. Op bijgaande websites wordt actuele informatie verzameld:
https://www.mkb.nl/corona
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-voor-werkgevers

Creatieve ideeën en ondersteuning aan anderen

Ook al zijn de gevolgen van (de maatregelen rondom) het Corona-virus groot, bij veel ondernemers boort dit creativiteit aan. Ook is er behoefte aan het ontvangen en het geven van ondersteuning aan andere ondernemers. VBNO denkt graag mee en verbindt, zeker nu, ondernemers. Heeft u een creatief idee tijdens deze crisis, dat wellicht helpend kan zijn voor anderen? Heeft u behoefte aan ondersteuning of kunt u dit bieden, maar weet u niet wie u het beste kunt benaderen? Mail secretaris@vbno.info, wellicht kunnen wij ons netwerk inschakelen en zo de krachten bundelen!

VBNO wenst iedereen sterkte tijdens de komende periode, samen staan we sterk.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden