Verzekerd van deelname aan de VBNO-stand: Intermediair BV!

Categorie: Geen categorie
Nieuws

Verzekerd van deelname aan de VBNO-stand: Intermediair BV!

Met volle inzet, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag is Intermediair Assurantiën er voor jouw belangen, jouw gemak en jouw toekomst. Intermediair Assurantiën is een allround financieel dienstverlener en op 6 & 7 november is Intermediair ‘even’ van de VBNO-stand!

Duidelijkheid in dienstverlening

Typerend voor de dienstverlening van Intermediair is de hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Intermediair is zich er van bewust dat zij werken voor hun klanten, zowel bedrijven als particulieren. Deze betrokkenheid koppelt
Intermediair aan deskundigheid en een proactieve opstelling. Intermediair staat daarmee voor duidelijkheid in dienstverlening, helderheid over financieel complexe producten, zekerheid als het om verzekeringen gaat en zakelijkheid voor ondernemers.

Hypotheken, verzekeringen, financieel advies

Welke hypotheekvormen zijn er? Wat wordt mijn maandlast? Hoe werkt het oversluiten van je hypotheek? Deze en meer vragen stel je bij Intermediair. Intermediair weet alles over hypotheken, ze adviseren je graag.

En of het nou gaat over persoonlijke verzekeringen, reisverzekeringen, vervoersverzekeringen of woonverzekeringen? Intermediair is in alle verzekeringen thuis, geeft gedegen advies en zorgt dat je die verzekering krijgt die past bij jouw wensen en situatie.

Ook voor financiële vragen over je pensioen, sparen of beleggen of andere financiële vragen klopt je aan bij Intermediair! En ben je ondernemer en wil je iets weten over aansprakelijkheid, bedrijfsvoering, werknemersverzekeringen of transport…..Intermediair staat voor je klaar!

Bezoek Intermediair BV

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op www.intermediairbv.nl!

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden