Wegdromen in je eigen tuin? Van Dijk Tuinen informeert er graag over…in de VBNO-stand!

Categorie: Geen categorie
Nieuws

Wegdromen in je eigen tuin? Van Dijk Tuinen informeert er graag over…in de VBNO-stand!

Een ‘Dijk’ van een hovenier, dat is Van Dijk Tuinen Groningen! Van Dijk Tuinen laat je graag wegdromen in je eigen tuin. En in de VBNO-stand dromen we graag mee met deze elfde deelnemer tijdens de Promotiedagen!

Diverse diensten

Van Dijk Tuinen Groningen levert vele tuindiensten. Wil je een tuinontwerp laten maken? Hovenier Van Dijk Tuinen ontwerpt je droomtuin. Als je bijvoorbeeld een nieuwe tuin wilt aanleggen of een bestaande tuin wilt opknappen. Daarbij staan je persoonlijke wensen en budget altijd voorop.

Ook voor het aanleggen van je tuin kun je bij Van Dijk Tuinen zeer goed terecht. Van grondwerk tot en met de beplanting, Van Dijk Tuinen verzorgt het allemaal!

Het is natuurlijk ook belangrijk je tuin netjes en op orde te houden. Dit heeft het nodige onderhoud nodig. Hovenier Van Dijk Tuinen kan dit op verschillende manieren verzorgen!

Is de stijl in je tuin verouderd of heeft je tuin achterstallig onderhoud? Tuinrenovatie kan verschillende redenen hebben. Hovenier Van Dijk Tuinen helpt je bij je tuinrenovatie, om zo je droomtuin te realiseren!

Voor wie

Van Dijk Tuinen werkt onder andere voor gemeentes en de provincie, maar ook voor zorginstellingen, bedrijven en particulieren. Van Dijk Tuinen is aangesloten bij Groenkeur en Groener Gras Hoveniers.

Van Dijk Tuinen hecht waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Zij scheiden hun afval, maken waar mogelijk gebruik van heggenscharen en motorzagen op accu, of gebruiken speciale brandstof., Van Dijk Tuinen Groningen is verantwoord aan het werk!

Bezoek Van Dijk Tuinen Groningen

Meer weten? Breng een bezoekje aan de VBNO-stand tijdens de Promotiedagen op 6 & 7 november, Martiniplaza, standnummer 6075…

Niet wachten? Neem dan een kijkje op http://www.vandijktuinengroningen.nl

Gratis kaart voor de Promotiedagen? Klik hier!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden