Welkom nieuw lid

Een hartelijk welkom voor nieuwe leden. 

We vinden het prettig dat er regelmatig nieuwe leden bij komen. Dat is goed voor de vereniging maar ook goed voor de leden. Aansluiting bij een actieve verenigingsstructuur betekent ook aansluiting bij een steeds groter wordend netwerk van bedrijven en (overheids) instellingen in de stad Groningen. Een netwerk dat nog versterkt wordt door de komst van het Fonds Ondernemend Groningen.

Tasmania

Tasmania is een relatief nieuw horecabedrijf op het bedrijventerrein Oosterhoogebrug. Gevestigd in een voormalig garagepand dat in een waar walhalla voor ‘doe- en denksporten’ is veranderd en met een horecavoorziening. Er wordt gebowld, gedart, gebiljart en ge lasergamed.  Je kunt er spelen, drinken en eten. Het pand leent zich daarnaast voor evenementen en bijeenkomsten.


Tasmania
Timpweg 19
9731 AK Groningen

T  050 3181596
E  info@tasmania-online.nl
www.tasmania-online.nl

Voedselbank Groningen

Nadat de eerste Voedselbank in Nederland in 2002 is opgericht in Rotterdam hebben vele vrijwilligers in het land dit voorbeeld gevolgd. Zo ook in Groningen. De Voedselbank in Groningen maakt deel uit van de Stichting Noordelijke Voedselbanken waarin wordt samengewerkt met de voedselbanken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, deel van Overijssel, Noordoostpolder en Noordoost Flevoland. Alle voedselbanken zijn weer verenigd in de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Het gezamenlijke doel van alle voedselbanken is een bijdrage te leveren aan het verhelpen van (verborgen) armoede en het tegengaan van verspilling. Veelal zit achter dit doel nog een ander doel ‘verscholen’. Zo staat de Voedselbank Groningen voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen en wil zij verspilling tegen gaan. Overkoepelend doel is uiteindelijk het voorkomen en  tegengaan van armoede en daarmee zich zelf op termijn overbodig makend.

In oktober 2017 is de Voedselbank naar de Ulgersmaweg verhuisd.

 

Voedselbank Groningen

Ulgersmaweg 57
9731 BL  Groningen
Tel: 050 311 79 36

www.voedselbank-groningen.nl
info@voedselbank-groningen.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden