Congres Veilig Ondernemen 18 juni 2024

Categorie: Nieuws

Congres Veilig Ondernemen 18 juni 2024

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met het reilen en zeilen van je onderneming en digitale veiligheid heeft hierin steeds vaker een belangrijke rol. De gezamenlijke bedrijvenverenigingen en de gemeente Groningen spelen hierop in door vanuit de Groninger Ondernemers Academy kosteloos bijeenkomsten en trainingen te organiseren voor medewerkers, managers en eigenaren in het MKB en de detailhandel. De thema’s variëren en op 18 juni wordt in samenwerking met Veilig Ondernemend Groningen in Martiniplaza de bijeenkomst Veilig Ondernemen georganiseerd, waarbij (digitale) veiligheid centraal staat. Doe er je voordeel mee en meld je vandaag nog aan!

Tijdens de bijeenkomst Veilig Ondernemen vertelt Xander Koppelmans als ‘De Gehackte Ondernemer’ zijn echte verhaal en hoe zijn bedrijf, zijn klanten en persoonlijke omgeving werden geraakt door een cyberaanval. In één van de deelsessies die hierop volgt neemt een cyberspecialist van de Politie regio Noord Nederland je mee in hoe de Politie te werk gaat. Aansluitend vertelt Erik Rutkens namens Cyber Security Noord je wat je kunt doen om je te beschermen tegen cyberaanvallen. In de tweede deelsessie, speciaal voor de automotive verhuur branche, neemt Martin Jansen als relatiemanager autoverhuur van de Politie je mee in de aanwezige criminaliteit binnen de autoverhuur. We sluiten de avond af met een netwerkborrel waar je oa. een online veiligheidsscan kunt afnemen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in alle branches en geïnteresseerd zijn in de digitale veiligheid van hun / het bedrijf. Voor het onderdeel ‘Mission Impossible’ dien je een eigen laptop of telefoon mee te nemen, zodat je direct aan de slag kunt.

Voor meer informatie en opgave, klik hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden