Ledenvoordeel

Collectieve beveiliging

De beveiliging van de bedrijventerreinen heeft een forse impuls gekregen nadat met het beveiligingsbedrijf CRUON afspraken zijn gemaakt over een gerichte inzet van de collectieve beveiliging.  De kosten daarvan worden gedragen door bijdragen uit Het Fonds (voor ondernemend Groningen) en een bijdrage van de gemeente. Daarmee is de collectieve beveiliging losgekoppeld van de som van individuele bijdragen van bedrijven en instellingen. Erg aantrekkelijk voor de leden van de bedrijvenverenigingen is dat zij grote kortingen krijgen bij de afname van individuele diensten van het beveiligingsbedrijf bijvoorbeeld bij alarmopvolging.

Ophalen bedrijfsafval

De VBNO heeft met SUEZ een aantrekkelijk tarief voor het ophalen van afval afgesproken. Zo nu en dan komen (tijdelijke) acties voorbij bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie. De VBNO informeert haar leden over deze acties. De VBNO ontvangt van SUEZ een fee over de in het VBNO-gebied bereikte omzet. Dat is gunstig voor de kas van de vereniging en komt dus via een indirecte weg de leden weer ten goede.

Voordelen die leden onderling aan elkaar bieden:

Een van de voordelen van het lidmaatschap van een vereniging als de VBNO is dat medeleden dicht in de buurt zitten. De volgende bedrijven willen graag iets extra’s doen in bijvoorbeeld de vorm van een korting op hun diensten en/of product.

YMF.io

YMF.io gespecialiseerd in websites, apps, applicaties en online marketing, geeft leden 10% korting op hun offerte.

MartiniBusiness

Martini Business is het regionale zakenplatform lorum ipsum dolar sit amet etteleur

YMF.io

YMF.io gespecialiseerd in websites, apps, applicaties en online marketing, geeft leden 10% korting op hun offerte.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Contact gegevens

  • Secretariaat
  • Jolanda Staal-Zaagman
    Zeewinde 3-10
    9738 AM Groningen
© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden