Ledenvoordeel

Collectieve beveiliging

De beveiliging van de bedrijventerreinen heeft een forse impuls gekregen nadat met het beveiligingsbedrijf CRUON afspraken zijn gemaakt over een gerichte inzet van de collectieve beveiliging.  De kosten daarvan worden gedragen door bijdragen uit Het Fonds (voor ondernemend Groningen) en een bijdrage van de gemeente. Daarmee is de collectieve beveiliging losgekoppeld van de som van individuele bijdragen van bedrijven en instellingen. Erg aantrekkelijk voor de leden van de bedrijvenverenigingen is dat zij grote kortingen krijgen bij de afname van individuele diensten van het beveiligingsbedrijf bijvoorbeeld bij alarmopvolging.

Voordelen die leden onderling aan elkaar bieden:

Een van de voordelen van het lidmaatschap van een vereniging als de VBNO is dat medeleden dicht in de buurt zitten. De volgende bedrijven willen graag iets extra’s doen in bijvoorbeeld de vorm van een korting op hun diensten en/of product.

Personal Fitness Groningen

Biedt de VBNO-leden en hun medewerkers 10% korting op de Personal Coaching programma's. Neem voor meer informatie contact op:

YMF.io

YMF.io kan jouw onderneming alles uit handen nemen op het gebied van Webdesign, Apps en Online Marketing. Door een effectieve aanpak zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf de ultieme online strategie krijgt.. YMF.io geeft VBNO leden 10% korting op hun offerte. Voor meer info:

MartiniBusiness

Martini Business is een netwerkorganisatie waar Ontmoeten & Verbinden en Kennis uitwisselen in een informele sfeer centraal staat. VBNO leden ontvangen 10% korting op het membership. Voor meer info:

Break Out Grunopark

Voor eten & drinken, praten, slapen, feesten en doen! Wil je plezier maken, ontdekken of ontspannen? Kies dan voor Break Out Grunopark. Wij geven graag VBNO leden 10% korting op hun offerte. Voor meer info:

Groninger Krant

Biedt de leden van VBNO 10% korting aan voor promotie via de Groninger Krant. Hieronder valt publicatie van een nieuwsbericht op de website (incl. hyperlink) en verspreiding van dit bericht via sociale media én Google News. Voor meer info:

Hoveniersbedrijf De Tuintovenaar

Geeft een korting van 10% op het eerste jaar van een onderhoudscontract voor een bedrijfstuin voor leden van de VBNO. Korting geldt niet op werkzaamheden van derden (boomverzorger, loonbedrijf). Onderhoudscontracten lopen een jaar en worden in overleg wel of niet verlengd voor telkens een periode van een jaar.

Otter Rechtsbijstand

Otter Rechtsbijstand is een laagdrempelig en toegankelijk bureau voor rechtshulp. Otter Rechtsbijstand biedt rechtshulp op de rechtsgebieden privaatrecht, huurrecht, publiekrecht, sociaal zekerheidsrecht en onderwijsrecht. Otter Rechtsbijstand geeft leden van VBNO 10% korting. Voor meer informatie: www.otterrechtsbijstand.nl

Bureau Mercuur

Incassodienstverlening van Bureau Mercuur Wat doet u wanneer uw factuur onbetaald blijft? Stuurt u ook talloze herinneringen? Belt u uw ‘klanten’ na, terwijl u uw kostbare tijd eigenlijk beter kunt benutten? Of heeft u hier, net als vele andere ondernemers, ook geen zin in? En wat wanneer ook daarna de factuur niet betaald wordt? Bureau Mercuur helpt u graag bij het innen van uw facturen. Snel, simpel en doeltreffend. Bureau Mercuur biedt leden van VBNO aantrekkelijke kortingen: https://www.vbno.info/wp-content/uploads/2021/06/Bureau-Mercuur-ledenvoordeel-VBNO-2021.pdf

Bernabela Design, bureau voor grafisch ontwerp, webdesign, illustraties en workshops. Geeft leden 10% korting op grafisch ontwerp, illustratie of workshop. Voor meer informatie: http://www.bernabela-design.nl/

Camera, licht-apparatuur of een lenzenset huren? Bear Cinema Rentals heeft een breed aanbod in Groningen voor zowel grote als kleine producties. De gear voor je aftermovie, promotievideo, bedrijfsfilm, short-film of speel film vind je bij Bear Cinema Rentals. Bear Cinema Rentals biedt leden van VBNO 10% voordeel op het verhuur aanbod. Kijk op https://bearcinemarentals.nl/ en gebruik bij het bestellen de volgende kortingscode: VBNO2020

DIL Psychologie werkt als psycholoog voor ondernemers, waarbij ze geholpen worden met een goed gesprek over zichzelf om hun ondernemersvaardigheden te verbeteren. Daarnaast heeft DIL Psychologie zich gespecialiseerd in onbewuste beïnvloeding van gedrag van klanten en medewerkers, door gebruik te maken van tekst, kleur en geur. DIL Psychologie helpt graag mensen verder en begeleidt startende ondernemers vanuit een uitkering. Als organisatieadviseur heeft DIL Psychologie overheden en de kvk geadviseerd om administratieve lasten voor ondernemers te verlichten. DIL Psychologie biedt leden van VBNO het volgende: Bepaal zelf wat je wilt geven voor een consult T.W.V €150,- met organisatiepsycholoog en jurist. .DIL-Psychologie geeft jou toepassingen uit de psychologie om succesvol te zijn. Leer ondernemersvaardigheden, onbewuste beïnvloeding van klanten en omgaan met lastige situaties. Stel niet uit, onderneem en bel gelijk 06-1961 9193 of kijk op www.dil-psychologie.nl

Breng je boodschap helder en vlot over met een uitleganimatie of bedrijfsanimatie op maat. AaijMotion Animatiestudio levert voor VBNO-leden een eerste storyboard (beeldschetsen met tekstopzet) gratis + 5% korting op de offerte. Zo weet je wat je van de animatie kunt verwachten. Voor vragen en voorwaarden, stuur je mail naar . Website: www.aaijmotion.nl

www.coronabestendig.com

Kom naar de snelteststraat en weet binnen 15 minuten of je besmet bent met COVID-19. Voorkom onnodige stress en thuisquarantaine. Reguliere teststraten worden overspoeld en het is vaak lang wachten op de uitslag. De teststraat zit op de Timpweg 30 te Groningen. Contact persoon dhr. Riemsma 0615571119 of vraag de test aan via de website. Leden van de vbno krijgen 10 % korting op de reguliere prijzen. Het is ook mogelijk op locatie te testen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden