Groningen Bereikbaar-krant focust op Operatie Ring Zuid

Categorie: Nieuws

Groningen Bereikbaar-krant focust op Operatie Ring Zuid

Ondernemers in het VBNO-gebied opgelet: de Groningen Bereikbaar-krant heeft deze keer een speciale uitgave gewijd aan Operatie Ring Zuid, een belangrijk onderwerp dat ons allemaal raakt. De krant, die afgelopen week bij bijna 600.000 huishoudens is bezorgd, biedt een uitgebreid overzicht van de geplande werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg en het Julianaplein van 22 maart tot 2 september.

Deze werkzaamheden zijn van groot belang voor de stad en kunnen aanzienlijke hinder veroorzaken voor zowel bewoners als bedrijven. Met de publicatie van deze krant streeft Groningen Bereikbaar ernaar om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende periode en om te helpen bij het vinden van geschikte reisalternatieven.

In het hart van de krant vindt u een helder overzicht van de verschillende fases van Operatie Ring Zuid, compleet met alternatieve routes en opties voor vervoer. Dit is een essentiële bron van informatie voor iedereen die de stad in en uit reist, en kan bijdragen aan het verminderen van overlast gedurende de werkzaamheden.

Voor bedrijven die hun medewerkers en bezoekers op de hoogte willen houden, biedt Groningen Bereikbaar de mogelijkheid om fysieke exemplaren van de krant te bestellen. Dit kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw interne communicatiemiddelen. Deel de krant digitaal via e-mail of intranet of bestel fysieke exemplaren door een bericht te sturen naar met uw postadres, naam en het gewenste aantal kranten.

Vergeet niet ook de website operatieringzuid.nl te bezoeken voor meer informatie over de werkzaamheden en hoe deze invloed kunnen hebben op uw bedrijf.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

© 2018 – Vereniging bedrijven noord-oost – Alle rechten voorbehouden